Kata Laluan Wi-Fi dan Hotspot oleh Instabridge Icon

Kata Laluan Wi-Fi dan Hotspot oleh Instabridge

595K28.5 MB4.36
Aplikasi Dipercayai
In-app purchases with AppCoins

Perihal Kata Laluan Wi-Fi dan Hotspot oleh Instabridge

Pemburuan Wi-Fi selesai!

Kami semua ada di sana: anda terburu-buru atau tidak pasti tempat yang ada wi-fi percuma dan tidak mahu lagi tercari-cari di seluruh bandar setiap kali perlu menyambung! Instabridge ada di sini untuk menyelamatkan anda daripada meminta kata laluan wi-fi di mana sahaja anda pergi. Peta luar talian menjadikannya aplikasi perjalanan yang sempurna. Dengan lebih 4 juta kata laluan dan hotspot ditambah pada pangkalan data kami, Instabridge menjadi kunci utama yang dapat membantu anda menyambung tidak kira bila dan di mana sahaja anda kehendaki.

Instabridge adalah komuniti seluruh dunia yang berkongsi kata laluan Wi-Fi. Kami telah mengumpul lebih 4 juta kata laluan dan hotspot, dan jumlah ini meningkat setiap hari! Ia percuma, menjimatkan wang anda dalam penggunaan data, dan membantu orang yang tidak mampu menyambung wi-fi ketika mereka memerlukannya. Semakin ramai orang menambah Wi-Fi, semakin hampir untuk kami membuat Wi-Fi percuma dan boleh diakses untuk semua orang!

Cuma muat turun aplikasi >> Sambung secara automatik ke Wi-Fi >> Sertai komuniti kami

Dengan berjuta-juta hotspot Wi-Fi yang selamat dan terkini, Instabridge adalah cara termudah untuk melayari internet secara percuma. Pencari Wi-Fi Instabridge tahu rangkaian Wi-Fi yang berfungsi dan secara automatik mengelakkan anda daripada yang tidak berkenaan. Tidak perlu persediaan. Ia terus berfungsi! Dengan peta perjalanan integrasi dan statistik terperinci pada setiap rangkaian dalam pangkalan data kami, anda tidak perlu risau tentang bagaimana dan di mana anda boleh bersambung.

CIRI-CIRI
• Dapatkan sambungan Wi-Fi percuma di semua bandar utama
• Tiada had data, tiada kos
• Sambung automatik ke Wi-Fi sebaik sahaja ia tersedia (sesuai di lapangan terbang).
• Statistik berguna (seperti kelajuan, populariti dan penggunaan data) pada sebarang kata laluan atau hotspot dalam pangkalan data kami.
• Peta luar talian disertakan supaya dapat mencari hotspot walaupun ketika dalam perayauan atau kekurangan data! Aplikasi sempurna semasa perjalanan!
• Menyokong WEP, WPA, WPA2 dan WPA3.
• Lebih mudah digunakan daripada WPS.

Bantu kami menjadikan Wi-Fi boleh diakses oleh semua orang! Apabila menyertai komuniti kami, anda membuka laluan untuk berjuta-juta orang di seluruh dunia yang tidak mampu memiliki Wi-Fi di rumah.

Apa kata orang tentang Instabridge:
"Instabridge adalah syarikat Sweden yang mencipta sesuatu yang sangat mudah, dan begitu hebat, sehingga anda tertanya-tanya kenapa ini berlarutan sekian lama dalam industri!"
Android Authority

"Aplikasi hari ini adalah luar biasa. Ia merupakan idea cemerlang, penyelesaian yang sangat baik dan dilaksanakan dengan sempurna. Saya menyukainya."
El Android Libre

"Instabridge adalah penyelesaian unggul"
Lifehacker

"Antara muka yang mudah membolehkan rakan mengakses tanpa perlu memasukkan nombor dan huruf yang berbelit-belit daripada sekeping kertas."
The Economist

*****
Penting: : Harap maklum, Instabridge bukan untuk penambatan Wi-Fi dan bukan alat penggodam Wi-Fi dan tidak boleh digunakan untuk menggodam Wi-Fi dalam apa cara sekalipun. Instabridge menyegerakkan kata laluan wi-fi antara peranti anda dan kepada orang yang anda pilih untuk dipercayai.

*****
Soalan atau cadangan penambahbaikan?
Hubungi support@degoo.com

Sambung Wi-Fi Percuma Instabridge pada:
Twitter @ https://twitter.com/Instabridge
Facebook @ https://www.facebook.com/Instabridge

Sumber Tambahan:
Pusat Bantuan https://instabridge.com/help/
Instabridge Lite https://instabridge.com/free-wifi/

Baca selanjutnya

Kadaran Pengguna

Ulasan dan rating ini diberikan oleh pengguna aplikasi Aptoide. Untuk memberikan pandangan anda, sila pasang Aptoide.

4.36
0
5
189
4
16
3
33
2
3
1
19

Aplikasi Bagus Dijamin

Aplikasi ini lulus ujian keselamatan untuk virus, perisian hasad dan serangan hasad lain serta tidak mengandungi sebarang ancaman.

Ulasan Pengguna

Kata Laluan Wi-Fi dan Hotspot oleh Instabridge - Maklumat APK

Versi APK
18.1.4arm64-v8ac
Keserasian Android
Android 4.2.x+ (Jelly Bean)
Pemaju
Instabridge AB